Google Apps for Work

Google Apps is een geweldige oplossing als je als ondernemer geen zin hebt om flink te investeren in speciale kantoorsoftware. Google Apps for Work bestaat uit een aantal populaire webapplicaties die aangevuld zijn met specifieke zakelijke features. Wereldwijd maken volgens Google al ruim 5 miljoen organisaties gebruik van de cloud computing services. 

 

Het effectief inzetten van Google Apps for Work scheelt veel (vergader)tijd en dus geld. Hoe klein of groot een team ook is, het is belangrijk om van tevoren af te spreken hoe samen te werken. Google Apps biedt ontzettend veel handige voordelen zoals een hangout voor overleg, met meerdere gebruikers tegelijkertijd werken aan een document, presentatie of spreadsheet, contentfiltering zodat je snel en gemakkelijk relevante informatie kan opzoeken. Vanuit zakelijk perspectief is Google Apps for Work interessant vanwege de mogelijkheid om aangepaste emailadressen op een eigen domein te initiëren en niet volledig onbelangrijk, 30 MB aan opslagruimte. Google Apps geeft je de mogelijkheid om al je informatie te delen op één plek.


WIE
De workshop Google Apps for Work is bedoeld voor iedereen die de mogelijkheden van Google Apps wil ontdekken.


WAT
Bij de workshop Google Apps for Work leer je:

  • Gebruikmaken van Google Apps als online collaborating tool;
  • Hoe je beter scoort in de resultaten van zoekmachines door het gebruik van Google+;
  • Google+ als social media.

Bij de workshop Google Apps for Work ga je zelf aan de slag en leer je gebruik te maken van de functionaliteiten. Tijdens een sessie van 4 uren ga je werken op een test-account, indien je wilt leren werken op je eigen Gmail account dan is dat ook mogelijk. Voor deze workshop mag je een device naar eigen voorkeur meenemen (Bring Your Own Device (BYOD)).


WAAR & WANNEER
De training wordt zowel op locatie bij Spang Makandra aangeboden als in-company. Informeer voor ons volledige trainingsoverzicht en data naar onze trainingskalender 2016 en neem contact op via onderstaande gegevens. In-company trainingen worden op maat aangeboden.

 

 

Duur: 1 dagdeel van 4 uren
Investering: USD 200,- per persoon
In-company: USD 1500,- (ongelimiteerd aantal deelnemers, exclusief locatie en consumptie)

 

 

 Schrijf je nu in