Masterclass Internet Marketing

Internet marketing, een term die iedereen wel eens gehoord heeft, maar wat houdt het precies in? Internet marketing, ook wel online marketing genoemd, zijn simpelweg gezegd alle activiteiten die je inzet om meer rendement te halen uit online kanalen. Internet marketing bestaat uit verschillende onderdelen die allemaal zijn gericht op het creëren van sales en leads van kwalitatieve bezoekers via een website.

  • zoekmachine optimalisatie (SEO);
  • social media marketing;
  • content marketing
  • e-mail marketing en nieuwsbrieven;
  • livestreaming 
  • webshops en e-commerce.

Wat houden elk van deze onderdelen precies in en welke doelstellingen helpen zij behalen? Wat zijn de verschillen en overeenkomsten en hoe kan je deze verschillende onderdelen geïntegreerd toepassen?


WIE
Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die de zakelijke mogelijkheden van online marketing wil verkennen.


WAT
Tijdens de masterclass Internet Marketing gaan we in op bovenstaande vragen en schetsen we een beeld van het online marketing landschap. Er komen veel voorbeelden aan bod.


WAAR & WANNEER
Deze masterclass wordt zowel op locatie bij Spang Makandra aangeboden als in-company. Informeer voor ons volledige trainingsoverzicht en data naar onze trainingskalender 2016 en neem contact op via onderstaande gegevens. In-company trainingen worden op maat aangeboden.

 

Duur: 1 dagdeel van 3 uren
Trainer: Anuskha Sonai
Investering: USD 195,- per persoon
In-company: USD 1500,- (ongelimiteerd aantal deelnemers, exclusief locatie en consumptie)


Wilt u een voorproefje van de masterclass, kom dan op 9 februari 2016 naar de lezing 'Internet Marketing' tijdens de ondernemersavond van het KKF.

 

 

Schrijf je nu in