Masterclass Marketing 3.0

Marketing moet zich ontwikkelen om relevant te blijven voor consumenten en ondernemingen. Waar marketing in eerste instantie productgericht werd ingezet (Marketing 1.0), lag de focus bij Marketing 2.0 op een consumentgerichte aanpak. Tegenwoordig kennen we het Marketing 3.0 principe, waar de benadering tot ‘mensgerichte’ discipline is verheven. Marketing 3.0 richt zich op het vermogen van de marketeer om de angsten en verlangens van mensen aan te voelen. Spiritualiteit en diepgang gaan een steeds grotere rol spelen in de belevingswereld van consumenten, omdat de wereld steeds ‘kleiner’ wordt en onze grenzen steeds meer vervagen.

Marketing 3.0 rept over de drie krachten die de mensgerichte visie ondersteunen. Sociale media heeft ervoor gezorgd dat we steeds makkelijker kunnen netwerken en dus participeren. De paradox leert dat diezelfde participatie leidt tot globalisering waardoor mensen de drang ontwikkelen om zich steeds sterker te onderscheiden, een eigen identiteit. En die identiteit zet zich om in een creatieve klasse, de vernieuwers van deze eeuw.

Voor een deel van de marketeers zal Marketing 3.0 vooral een synthese van al langer bestaande trends en inzichten zijn. Deze training dienst als een belangrijke opfrisser of kennismaking die een goed overzicht geeft van de actuele betekenis van marketing en de toepassing van marketing tools.


WIE
Deze masterclass is voor elke marketeer die on top of de nieuwste trends en ontwikkelingen wil blijven. De training wordt zowel op de locatie van Spang Makandra aangeboden als in-company.


WAT
Bij de masterclass Marketing 3.0 leer je hoe je de stapt maakt van marketing 1.0 naar 2.0 en 3.0? Geinspireerd door het boek ‘Marketing 3.0’ van Philip Kotler, Hermawan Kartajaya en Iwan Setiawan verzorgen wij deze masterclass, verrijkt met onze ervaringen uit de praktijk.


WAAR & WANNEER
De training wordt zowel op locatie bij Spang Makandra aangeboden als in-company. Informeer voor ons volledige trainingsoverzicht en data naar onze trainingskalender 2016 en neem contact op via onderstaande gegevens. In-company trainingen worden op maat aangeboden.

 

 

Duur: 1 dagdeel van 3 uren
Trainer: Anuskha Sonai
Investering: USD 195,- per persoon
In-company: USD 1500,- (ongelimiteerd aantal deelnemers, exclusief locatie en consumptie)