Over Ons

Spang Makandra is het internet marketing bureau in Suriname dat bedrijven ondersteunt bij het communiceren via internet. Wij ontwikkelen, vernieuwen en implementeren succesvolle strategieën om meer rendement te halen uit internet. Voor de implementatie van de strategieën, ontwikkelen wij de concepten, campagnes en webapplicaties die nodig zijn en verzorgen wij de communicatie via verschillende platformen, zoals social media en blogs. Na de activering van deze tools, zorgen wij ervoor dat uw online community levendig blijft en groeit, door het inzetten van webmanagement, community management, webcare en monitoring. Wat ons zo uniek maakt is, is onze creativiteit en kwaliteit, maar meer nog de duurzame ondersteuning waarop onze klanten kunnen rekenen en de passie waarmee wij werken. Onze organisatie straalt van dynamiek en creatieve energie en is voor hen die ons bezoeken een eerste kennismaking met onze creatieve broedplaats, Spang Makandra.

Spang Visie

Wij willen een full-service emedia bureau zijn dat vanuit Suriname haar diensten aanbiedt aan de wereld. Om dit te bereiken hebben wij als missie ‘het investeren in elke schakel uit de keten’, onze medewerkers, onze klanten, onze partners, de sector waarin wij opereren en de samenleving.

Onze primaire doelen zijn:

  • een full-service emedia faciliteit in Suriname zijn
  • een uitzonderlijk kundig, creatief en professionele organisatie creëren die de - standaarden voor emedia prestaties neerzet
  • een hoge mate van kennis uitwisseling realiseren tussen participerende en internationale organisaties waardoor elke schakel uit de keten versterkt word
  • diensten van hoge kwaliteit aanbieden

Onze secundaire doelen zijn:

  • bewustwording creëren over Surinaamse potentie als een bron voor ICT diensten van hoge
    kwaliteit
  • participeren in de ontwikkeling van Suriname’s positie in de Caricom

Spang Toekomst

Wat wij nu doen, is het begin van wat er voor Spang Makandra in het perspectief is. Wij willen onze dienstverlening uitbreiden van interactieve projecten naar creatieve diensten. Niet alleen online, maar als een full-service communicatiebureau. Wij willen voor de topbedrijven van het Caraïbisch gebied werken. Wij willen onze breeding ground uitbreiden tot een creatieve broedplaats waar iedereen geinspireerd wordt om met haar eigen creativiteit ons land te helpen ontwikkelen.Wij groeien door te investeren in de twee hoofdingrediënten  van ons succes,  educatie en ontwikkeling. En elke dag komen wij een stapje dichterbij.Help ons groeien en wij helpen u effectief te communiceren. Contact ons.

Spang Geschiedenis

In 2007 hebben CyberMango (Paramaribo) en Us Media (Amsterdam) een organisatie opgericht die creative en effectieve ICT en communicatie oplossingen aan de markt aanbood. De kern van dit initiatief is groeien door te leren en door samen te werken - Spang Makandra. Al vanaf haar oprichting leidt Spang Makandra personen op voor de zogenaamde nieuwe beroepen. Elke opleidingtraject bestaat uit training in vakinhoudelijke kennis en training in de competenties die nodig zijn voor het beoefenen van deze nieuwe beroepen. In 2007 waren het 18 jongeren die getraind werden in webdesign en webdevelopment en de nodige competenties. Hiervan zijn 9 geselecteerd voor werken bij Spang Makandra en maken nu deel uit van het Spang Makandra Team. De overige 9 zijn bij onder andere concullega’s in dienst getreden.  Vanaf 2008 trainen wij met regelmaat onze klanten in het onderhoud van hun eigen website en in het voeren van een gedegen webmanagement beleid. 2010 was het jaar van uitbreiding van ons trainingsaanbod en openstelling van de toegang voor onze trainingen, waardoor nu naast ons eigen personeel en klanten ook anderen met affiniteit voor internet marketing zich kunnen aanmelden voor onze trainingen. In 2011 hebben wij de kick-off van Social Media Outsourcing in Suriname gedaan door ons emedia seminar, waar onze klanten, potentiele klanten, partners, onderwijsinstellingen en de overheid aanwezig was. In hetzelfde jaar hebben wij 4 social media editors en community managers opgeleid, die nu het team voor social media outsourcing vormen. Om onze trainers bij te scholen en meer trainers beschikbaar te hebben, verzorgden wij in 2011 ook een trainersopleiding. Uit de groep nieuwe trainers hebben wij 2 trainers geselecteerd die bij ons werkzaam zijn.

Our team