Professioneel Adviseren en Beïnvloeden

Tijdens de training Professioneel Adviseren en Beïnvloeden maak je kennis met de verschillende denkstijlen van mensen en leer je deze in jouw dagelijkse werk, bij jouw teamleden, collega's en klanten te herkennen en hierop in te spelen.


Deze training draagt ertoe bij dat jouw inhoudelijke deskundigheid beter tot zijn recht komt. Je adviezen krijgen een grotere kans van slagen en je leert hoe je in jouw adviesrelaties een goede verstandhouding kunt ontwikkelen met wederzijds begrip.

WIE
Deze training is geschikt voor:

  • Managers: hoe motiveer ik mijn medewerkers; welke benadering werkt om ze mee te krijgen in de voorgestelde verandering;
  • Consultants en adviseurs : hoe vergroot ik de acceptatie voor het inhoudelijke advies; welke sleutelwoorden gebruik ik om af te stemmen op mijn opdrachtgever; hoe verkrijg ik de informatie uit een gesprek die ik nodig heb;
  • Alle deelnemers: wat zijn mijn eigen valkuilen, welke vormen van selectieve waarneming herken ik bij mezelf; hoe voorkom ik zelf blinde vlekken.

WAT
Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Framen en kaderen;
  • Ijsbrekers en contact maken;
  • Waarnemingsposities en multitasken;
  • De hogere school van het wensen: van SMART maar SPEER;
  • Niveaus van communicatie;
  • Casuïstiek.

Tijdens deze training krijg je de tools aangereikt om te kunnen constateren hoe jouw gesprekspartner denkt en hoe je daarop kunt inspelen door uw boodschap of advies zodanig te verpakken dat deze positief ontvangen wordt. Kortom: je advies opgevolgd krijgen, organisatorische veranderingen, teamontwikkeling, creatieve denkprocessen, out-of-the-box denken, niveaus van communiceren, belangen en tegenstellingen, motiveren en inspireren. Alle topics die op top notch niveau worden behandeld en je eigen worden gemaakt.

WAAR & WANNEER
De training wordt zowel op locatie bij Spang Makandra aangeboden als in-company. Informeer voor ons volledige trainingsoverzicht en data naar onze trainingskalender 2016 en neem contact op via onderstaande gegevens. In-company trainingen worden op maat aangeboden.

 

 

Duur: 4 dagdelen van 3 uren
Trainer: Anuskha Sonai
Investering: USD 550,- per persoon
In-company: USD 1500,- (ongelimiteerd aantal deelnemers, exclusief locatie en consumptie)

 

 

Schrijf je nu in