Say It with Impact

Tijdens deze training maak je kennis met de verschillende denkstijlen van mensen en leer je deze in jouw dagelijks werk, bij jouw teamleden, collega's en klanten te herkennen en hierop in te spelen. Deze training draagt ertoe bij dat jouw inhoudelijke deskundigheid beter tot zijn recht komt. Je adviezen krijgen een grotere kans van slagen en je leert hoe je in jouw adviesrelaties een goede verstandhouding kunt ontwikkelen met wederzijds begrip.


WIE
Deze training is geschikt voor

  • Managers: hoe motiveer ik mijn medewerkers; welke benadering werkt om ze mee te krijgen in de voorgestelde verandering;
  • Consultants en adviseurs: hoe vergroot ik acceptatie voor mijn inhoudelijk advies; welke sleutelwoorden gebruik ik om af te stemmen op mijn opdrachtgever; hoe verkrijg ik in een gesprek de informatie die in nodig heb;
  • Alle deelnemers: wat zijn mijn eigen valkuilen, welke vormen van selectieve waarneming herken ik bij mezelf; hoe voorkom ik zelf blinde vlekken.


WAAR & WANNEER
De training wordt zowel op locatie bij Spang Makandra aangeboden als in-company. Informeer voor ons volledige trainingsoverzicht en data naar onze trainingskalender 2016 en neem contact op via onderstaande gegevens. In-company trainingen worden op maat aangeboden.

 

 

Duur: 2 dagdelen van 3 uren
Trainer: Anuskha Sonai
Investering: USD 375,- per persoon
In-company: USD 1500,- (ongelimiteerd aantal deelnemers, exclusief locatie en consumptie)