SEO

Zoekmachinemarketing bestaat uit twee disciplines, SEO (Search Engine Optimization) ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd en zoekmachine adverteren, het zogenoemde SEA (Search Engine Advertising). Bij SEO gaat het kortweg gezegd om het zo optimaal mogelijk inrichten van je online uitingen om zoveel mogelijk bezoekers te generen. Het plaatsen van betaalde advertenties in zoekmachines wordt Search Engine Advertising genoemd. Tijdens deze training gaan we dieper in op de discipline zoekmachineoptimalisatie.

 

Bij zoekmachineoptimalisatie draait alles om de zoekervaring van de gebruiker. De verschillende zoekmachines, waarvan Google de grootste is, stellen specifieke voorwaarden aan het inrichten van een website om hoog geplaatst te worden binnen de zoekmachineresultaten. De belangrijkste op een rij:

  • hoe gebruiksvriendelijkheid een website is;
  • hoe professioneel een website oogt;
  • de kwaliteit van de content;
  • het aantal positieve reviews van gebruikers van de website.

 

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van voorwaarden waarop bijvoorbeeld Google een website beoordeeld. Het scheppen van voorwaarden is ook een proces dat onderhevig is aan constante verandering. Het optimaliseren van je SEO is dan ook een lang proces. SEO is een duurzame vorm van marketing, een lange termijn strategie waar de ontwikkeling van je website voorop staat.

 

WIE
Deze training is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met zoekmachineoptimalisatie en basiskennis wil opdoen hoe je een SEO-vriendelijke website te ontwikkelt.

 

WAT
Bij de training SEO leer je:

  • Wat is zoekmachineoptimalisatie?
  • Wat zijn de voorwaarden die de verschillende zoekmachines stellen aan een SEO-vriendelijke website;
  • Hoe herken je of een website zoekmachine vriendelijk is.

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

 

WAAR & WANNEER
De training wordt zowel op locatie bij Spang Makandra aangeboden als in-company. Informeer voor ons volledige trainingsoverzicht en data naar onze trainingskalender 2016 en neem contact op via onderstaande gegevens. In-company trainingen worden op maat aangeboden.

 

 

Duur: 1 dagdeel van 3 uren
Trainer: Anuskha Sonai
Investering: USD 145,- per persoon
In-company: USD 1500,- (ongelimiteerd aantal deelnemers, exclusief locatie en consumptie)

 

 

Schrijf je nu in