Social Media Expert - Basic

 

WIE

Deze training is bestemd voor iedereen die een social media expert wil zijn en succesvol de social media kanalen van zijn of haar organisatie/bedrijf te beheren en het maximale hieruit wil halen.

WAT

Deze training heeft betrekking op onderstaande social media kanalen:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Snapchat

 

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Strategieën schrijven

De strategie vormt de basis voor de activiteiten op social media. Immers de strategie geeft aan welke activiteiten er ondernomen moeten worden wil men de gestelde doelstellingen halen. Naast het doel, doelgroep en KPI's wordt ook de aanpak gekaderd in het strategisch document.

 

  • Community Building

Content is king op social media. Relevante content die het waard is om te delen is voor veel organisaties een uitdaging. Tijdens deze sessie leer jij content maken welke aansluit op de strategie, met de tone of voice welke de doelgroep aanspreekt.

 

  • Webcare

Vragen en klachten negeren op social media kan zeer schadelijk zijn voor uw merkimago. We spreken dan ook graag over de ‘ROI’. Alleen staat het in dit geval niet voor ‘Return On Investment’ maar voor ‘Return On Ignoring’. Negeren levert je een negatief resultaat op. Tijdens deze training leer je op een zo effectief mogelijke manier reageren op vragen en reacties.

 

  • Community Management

Tijdens deze training leer je ook het initiëren, activeren en in stand houden van de interactie alsook het uitdenken van campagne concepten en het uitvoeren van acties. Welke campagne past het best bij jouw/product en / of dienst en hoe haal je er het maximale uit?

 

  • Advertenties

Leer effectief advertenties aanmaken en beheren.

 

In de training wisselen we af tussen theorie, voorbeelden en experimenten reflecteren en theorie verkennen. Hiermee sluit het trainingsprogramma goed aan op alle type deelnemers en organisaties. Er zit veel actie in de training, zodat de participant daadwerkelijk ervaart wat het effect is van de manier waarop er wordt gecorrespondeerd met klanten via de nieuwe kanalen.

Waar en wanneer

De training wordt zowel op locatie bij Spang Makandra aangeboden als in-company. Neem contact op met ons via onderstaande gegevens en Informeer naar ons volledige trainingsoverzicht. In-company trainingen worden op maat aangeboden.

 

Duur: 4 dagdelen van 3 uren
Investering: USD 300,- per persoon
Tijd: 9.00 - 12.00 un - Company: USD 1500,-