Social Technology & Our Children Workshops

 /Social Technology and our Children workshops

 

Social Technology & Our Children Workshops

Op 1 en 2 september 2017 verzorgen wij 3 workshops met als thema Social Technology and our Children. 
Onze 3 titels zijn: 

  1. Social Media Security
  2. Peer pressure via Social Networking
  3. Online branding voor tieners en adolescenten

De locatie voor deze workshops is een bijzondere: Bromki Fu Tamara Village in Palmentuin!
De Palmentuin wordt omgetoverd tot een Village waarin er verschillende (gratis) activiteiten zijn voor ouderen en kinderen.

De facilitators van Spang Makandra zullen hun kennis delen over hoe social media, het gebruik van social technology en devices zoals tablets en smartphones impact maken op jouw kind. 

 

Social Media Security

Social Media biedt de mogelijkheid om de mooiste maar ook minder aangename ervaringen middels tekst, foto's en video's te delen. Dat brengt natuurlijk heel veel mogelijkheden met zich mee, immers jouw vrienden zijn altijd op de hoogte van wat je doet zonder dat ze je hoeven te spreken. Maar hoe veilig is dat nou wel en wat kan je allemaal doen om toch nog veilig te zijn? Tijdens deze presentatie krijg je tips en tricks mee!

 

Peer Pressure via Social Networking

Heden ten dage moeten jongeren zich niet alleen ontwikkelen op school, maar zijn zij ook bezig in het vormen van een online identiteit, waar zij geconfronteerd worden met een andere vorm van sociale druk. Wat is de invloed hiervan en hoe ga je als ouder ermee om?

Deze sessie vindt plaats op vrijdag 1 september van 12:30 - 13:30 uur

 

Online branding voor Tieners en Adolescenten

Het is tegenwoordig allemaal zo makkelijk; een leuke video of een mooie foto met als doel de meeste likes halen of juist je mening goed kunnen uiten. Maar MOET die ene foto of die ene uitspraak wel op social media? Tijdens deze presentatie krijgt u handvatten over online branding en de mogelijke gevolgen voor uw tiener en of adolescent.

Deze sessie vond plaats op Zaterdag 2 september.