Twitter als Branding Tool

Twitter is een sociaal netwerk met ruim 982 miljoen gebruikers wereldwijd. Dagelijks maken zo’n 28 procent van deze twitteraars (284 miljoen mensen) actief gebruik van het netwerk. In Suriname kent het sociale netwerk zo’n 20.000 gebruikers en wordt het netwerk vooral ingezet door ondernemingen die doelgroepen in het buitenland willen bereiken. Maar er zijn legio mogelijkheden en redenen om Twitter in te zetten als marketinginstrument.

 

Sommige redenen zijn voor de hand liggend, je wil je merk groter laten groeien (brand-building) en het netwerk inzetten als direct marketing kanaal om leads te genereren. Twitter wordt ook steeds meer ingezet voor online klantenservice. Maar Twitter kan ook een instrument zijn voor ondernemingen om marktonderzoek mee te verrichten, om vacatures uit te zetten of als feedback kanaal. Wil je meer weten over de mogelijkheden om Twitter in te zetten als marketinginstrument volg dan de training Twitter als Branding Tool.

WIE
Deze training is bedoeld voor marketing- en communicatieprofessionals en andere geïnteresseerden die meer willen weten over de zakelijke mogelijkheden van Twitter.

WAT
Bij de training Twitter als Branding Tool leer je:

  • Hoe je een effectieve following opbouwt (community building);
  • Welke bedrijven de meest succesvolle en effectieve Twitter campagnes inzetten ter wereld en welke strategie ze daarvoor hanteren; 
  • Hoe je Twitter inzet om je brand te laten groeien en leads en sales te creëren.

WAAR & WANNEER
De training wordt zowel op locatie bij Spang Makandra aangeboden als in-company. Informeer voor ons volledige trainingsoverzicht en data naar onze trainingskalender 2016 en neem contact op via onderstaande gegevens. In-company trainingen worden op maat aangeboden.

 

Duur: 1 dagdeel van 3 uren
Investering: USD 135,- per persoon
In-company: USD 1500,- (ongelimiteerd aantal deelnemers, exclusief locatie en consumptie)

 

 

Schrijf je nu in