Workshop Effectieve Content Marketing

 

Content Marketing is marketing waarbij je relevante verhalen [content] publiceert en verspreidt, afgestemd op de informatiebehoefte van je doelgroep met als belangrijkste doelstellingen: genereren van leads, branding en het versterken van de klantenbinding.


De potentiële klant krijgt dagelijks een tsunami aan reclame over zich heen. Een stortvloed van commerciële boodschappen waar hij niet om vraagt. Hoe krijg je dan wel aandacht? Door verhalen te vertellen [content] die antwoord geven op vragen, problemen en interesses van de klant. Verhalen met toegevoegde waarde. Want alleen dan krijg je oprechte aandacht.


Voor marketeers betekent dit dat zij de juiste content voor de juiste doelgroepen op de juiste media moeten zien te plaatsen. Veel bedrijven in suriname beschikken reeds over een voorraad aan content, maar ontbreken echter de skills om deze op de juiste wijze over de juiste platformen te spreiden. Hiermee kan de marketeer de juiste interesse wekken, zonder storend over te komen bij hun doelgroep en zo oprechte interesse en aandacht trekken.

 

WIE

Deze workshop is bedoeld voor marketeers, PR- en communicatieprofessionals, ondernemers, en iedereen die verantwoordelijk is voor de communicatie van hun organisatie en of bedrijf en deze zo efficiënt mogelijk wil inzetten.


WAT

Tijdens de workshop Effectieve Content Marketing gaan we aan de slag en maken we contentplan. We laten zien hoe je reeds beschikbare content gebruikt om jouw doelgroepen om te toveren tot potentiële klanten, fans en brand ambassadors.

 

WAAR & WANNEER

De workshop wordt zowel op locatie bij Spang Makandra aangeboden als in-company. Neem contact op met ons via onderstaande gegevens en Informeer naar ons volledige trainingsoverzicht. In-company trainingen worden op maat aangeboden.

 


Investering:  USD 300,- per persoon
In - Company:  USD 1500,- (max 8 personen excl locatie en consumptie)

*De facturatie vindt plaats in USD. Betaling in SRD is mogelijk tegen de geldende verkoopkoers van de commerciële banken op de dag van betaling.